|
| Autor | Poruka |
|---|
jowana93 Admin

Broj poruka: 2482 Godina: 19 Lokacija: Munze
 | Naslov: Predmeti u srednjoj.... Sub Okt 04, 2008 1:05 pm | |
| e owako posto ja widim swi se raspituju sta da upisu, ko ce imati koje predmete koje godine ,pa owde postawljajte predmete u srednjim skolama narawno za swe cetiri godine... _________________ Ja wolim Gardos i ulicu kamenu Dunawski kej kad je lepo da banem u Za bleyu Zemunski par nema zamenu
|
|
 | |
jowana93 Admin

| Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Sub Okt 04, 2008 1:10 pm | |
| Ekonomska skola,smer ekonomski tehnicar
Srpski jezik i književnost Strani jezik Istorija Fizičko i zdravstveno vaspitanje Matematika Računarstvo i informatika Ekologija Hemija Osnovi ekonomije Poslovna ekonomija Računovodstvo Savremena poslovna korespondencija Izborni predmet
druga godina
Srpski jezik i književnost Strani jezik Istorija Fizičko i zdravstveno vaspitanje Matematika Poslovna geografija Komercijalno poznavanje ribe Osnovi ekonomije Poslovna ekonomija Računovodstvo Savremena poslovna korespondencija Izborni predmet
treca godina
Srpski jezik i književnost Strani jezik Sociologija Fizičko i zdravstveno vaspitanje Matematika Poslovna informatika Ustavno i privredno pravo Osnovi ekonomije Poslovna ekonomija Računovodstvo Statistika Monetarna ekonomija i bankarstvo Izborni predmet
cetwrta godina
Srpski jezik i književnost Strani jezik Marketing Fizičko i zdravstveno vaspitanje Matematika Poslovna informatika Ustavno i privredno pravo Osnovi ekonomije Poslovna ekonomija Računovodstvo Statistika Monetarna ekonomija i bankarstvo Izborni predmet _________________ Ja wolim Gardos i ulicu kamenu Dunawski kej kad je lepo da banem u Za bleyu Zemunski par nema zamenu
|
|
 | |
jowana93 Admin

| Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Sub Okt 04, 2008 1:14 pm | |
| gimnazije drustweni smer
Prvi razred Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Latinski jezik Istorija Geografija Biologija Matematika Fizika Hemija Računarstvo i informatika Muzička kultura Likovna kultura Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka
Drugi razred
Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Latinski jezik Psihologija Istorija Geografija Biologija Matematika Fizika Hemija Računarstvo i informatika Muzička kultura Likovna kultura Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka
Treci razred
Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Filosofija Istorija Geografija Biologija Matematika Fizika Računarstvo i informatika Muzička kultura Likovna kultura Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka
Cetvrti razred
Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Ustav i prava gradjana Sociologija Filosofija Istorija Matematika Fizika Računarstvo i informatika Muzička kultura Likovna kultura Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka
prirodni smer
Prvi razred
Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Latinski jezik Istorija Geografija Biologija Matematika Fizika Hemija Računarstvo i informatika Muzička kultura Likovna kultura Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka
Drugi razred
Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Psihologija Istorija Geografija Biologija Matematika Fizika Hemija Računarstvo i informatika Muzička kultura Likovna kultura Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka
Treci rezred
Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Filosofija Istorija Geografija Biologija Matematika Fizika hEMIJA Računarstvo i informatika Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka
Cetvrti razred
Srpski jezik i književnost Engleski jezik Francuski / Nemački / Ruski jezik Ustav i prava gradjana Sociologija Filosofija Biologija Matematika Fizika Hemija Računarstvo i informatika Fizičko vaspitanje Gradjansko vaspitanje ili Veronauka _________________ Ja wolim Gardos i ulicu kamenu Dunawski kej kad je lepo da banem u Za bleyu Zemunski par nema zamenu
|
|
 | |
Angelsmiledoll Fiesta profesionalac

Broj poruka: 1548 Godina: 21 Lokacija: Where are fallen angels...
 | Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Sub Okt 04, 2008 1:16 pm | |
| Evo ako zelite gimn. a bolje da ne zelite  ...imate sledece predmete na prirodnom smeru: ~ Znaci odprilike standardno kao i u osnovnoj samo naravno mnogo teze i obimnije  Srpski(sve 4 ima),Matematika(sve 4 ima),Engleski(sve 4 ima),Ruski(sve 4 ima)(ja ucim ali naravno vas drugi strani jezik),Latinski(samo u prvoj god),Biologija(sve 4 ima),Geografija(u 4. se gubi),Istorija(takodje se gubi u 4.),Muzicko(gubi se u 3.),Likovno(gubi se u 3.),Hemija(sve 4 ima),Fizika(sve 4 ima),Fizicko(sve 4 ima),Informatika(sve 4 ima),Psihologija(samo druga god),Logika(samo treca),Filozofija(u cetvrtoj),Sociologija(u cetvrtoj),Ustav i pravo gradjana(u cetvrtoj),Gradjansko ili verovauka(sve 4 ima)...i eto mislim da je to to  ma sica  |
|
 | |
Sandra93 Extra super chlan

Broj poruka: 295 Godina: 19
 | Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Sub Okt 04, 2008 1:16 pm | |
| deseta gimnazija:
matematika srpski xemija fizika geografija istorija biologija engleski latinski ruski-francuski-nemacki-zawisi ko sta uci fizicko muzicko likowno informatika gradjansko ili weronauka
u drugoj godini i ostalim samo se dodaje
socijologija psihologija filozofija |
|
 | |
*makica* Fiesta profesionalac

Broj poruka: 1109 Godina: 20 Lokacija: Wrshac
 | Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Sub Okt 04, 2008 7:25 pm | |
| | Angelsmiledoll :: | Evo ako zelite gimn. a bolje da ne zelite ...imate sledece predmete na prirodnom smeru: ~ Znaci odprilike standardno kao i u osnovnoj samo naravno mnogo teze i obimnije  Srpski(sve 4 ima),Matematika(sve 4 ima),Engleski(sve 4 ima),Ruski(sve 4 ima)(ja ucim ali naravno vas drugi strani jezik),Latinski(samo u prvoj god),Biologija(sve 4 ima),Geografija(u 4. se gubi),Istorija(takodje se gubi u 4.),Muzicko(gubi se u 3.),Likovno(gubi se u 3.),Hemija(sve 4 ima),Fizika(sve 4 ima),Fizicko(sve 4 ima),Informatika(sve 4 ima),Psihologija(samo druga god),Logika(samo treca),Filozofija(u cetvrtoj),Sociologija(u cetvrtoj),Ustav i pravo gradjana(u cetvrtoj),Gradjansko ili verovauka(sve 4 ima)...i eto mislim da je to to ma sica  |
isto kao i ja... ali ja ne ucim ruski... nego italijanski... i narawno imam jos engleski, swe 4... i latinski samo 1... ostalo je wec swe nawedeno... :D |
|
 | |
Mara Admin

Broj poruka: 2606 Godina: 19
 | Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Ned Okt 05, 2008 11:12 am | |
| dvoumila sam se da li da upisem gimnaziju ali sam sada jako srecna sto sam izabrala ekonomsku... _________________ Dobro je kad u zivotu za nesto se boris Rukama stvoris dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli Dobro je kad u životu neko te sluti, ti nekoga slutiš ali je najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš ovako da šutiš...
|
|
 | |
*makica* Fiesta profesionalac

Broj poruka: 1109 Godina: 20 Lokacija: Wrshac
 | Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Ned Okt 05, 2008 10:13 pm | |
| mislim da ti je bolje sto si to odlucila... haha |
|
 | |
SEPULTURA VIP

Broj poruka: 4570 Godina: 14
 | Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Pon Okt 06, 2008 6:07 am | |
| E ovako ja znam za ovaj za sada,posle cu vam dati za treci razred evo sad za drugi:
Matematika Srpski Engleski Propaliticka hemija Analiticka hemija Elektrotehnika Fizika Likovno Istorija Gradjansko |
|
 | |
ika Fiesta friend

Broj poruka: 618 Godina: 18 Lokacija: bataya city.......................
 | Naslov: Re: Predmeti u srednjoj.... Pet Okt 10, 2008 11:48 am | |
| nisam josh u srednjoj  |
|
 | |
|